CONTACT

Marjan de Groot-Reuvekamp

M: 0031 6 10795224

E: marjan@historischtijdsbesef.nl

Copyright

© 2014 Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van digitale technieken, druk, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder toestemming van de rechthebbenden.

Voor eventuele vragen met betrekking tot gebruik, hergebruik en rechten kunt u zich richten tot  marjan@historischtijdsbesef.nl

De redactie spant zich in om de voorwaarden ten aanzien van het gebruik van beeldmateriaal, geluid en teksten schriftelijk overeen te komen met alle rechthebbenden. Het komt voor dat dit niet lukt omdat de juiste verblijfplaats van één of meer rechthebbenden of hun rechtsopvolgers niet kan worden achterhaald. We verzoeken een ieder die meent enig recht te kunnen doen gelden op via deze website gepubliceerd materiaal, zich te melden bij de redactie, marjan@historischtijdsbesef.nl

Loading

3 gedachten over “CONTACT

 1. Ruud

  Hoi Marjan,

  Mooie site, vroeg me af welk kasteel je laat zien op de beginpagina? Ik heb een tijd als gids gewerkt (vrijwilliger) op De Doornenburg, in de verte lijkt het er wel wat op.
  Mooi te zien dat je je passie voor geschiedenis, zo weet te vertalen. Het is meteen ook een bijzonder visitekaartje voor jezelf als docent en historica.

  Met vriendelijke groet,

  Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.